Car4Sale është një platformë që ofron listat e gjera të makinave për shitje. Pavarësisht se jeni një shitës privat ose një tregtar, mund të postoni lehtë dhe shpejt reklamat tuaja në Car4Sale.

Në Car4Sale, ofrojmë një larmi avantazhesh. Përdoruesit tanë mund të kërkojnë për makina bazuar në kritere të ndryshme si marka, modeli, çmimi dhe më shumë. Gjithashtu, sigurojmë informacion të hollësishëm, foto dhe historikun e mirëmbajtjes për çdo reklamë.

Procedura është e thjeshtë! Fillimisht, krijoni një llogari në Car4Sale. Më pas, mund të postoni një reklamë të re për makinën tuaj, duke siguruar fotografi, përshkrime, çmim dhe detaje të tjera.

Çdo njoftim përmban të dhëna kontakti të shitësit. Mund të përdorni të dhënat e ofruara për të dërguar mesazhe ose për të përcaktuar një takim për të provuar makinën.

Merrni një përvojë të specializuar të kërkimit me filtrat e shtesëve që ofrojmë. Gjithashtu, mund të shihni raporte mbi aksidente dhe historinë e mirëmbajtjes për makinat, për të marrë një vendim të përditësuar.

Po, përdorimi i Car4Sale është plotësisht falas për përdoruesit. Mund të postoni dhe të kërkoni njoftime pa asnjë ngarkesë.

MEDIA LIBRARY

Informacioni I Kontaktit
Zyrat tona ndodhen te Akademia 95 në Athinë.
Telefoni+30 693 828 3360
E-mailinfo@devs.pearl-developer.com
sqAlbanian